Κτιριακές Εγκαταστάσεις

Άψογες και Ασφαλείς Κτιριακές Εγκαταστάσεις

Το νηπιαγωγείο έχει σχεδιαστεί με στόχο την ασφάλεια των παιδιών, την λειτουργικότητα και ικανοποιεί όλες τις προδιαγραφές και ετήσιους ελέγχους από τις αρμόδιες αρχές του κράτους (Πυροσβεστική υπηρεσία, Υγειονομικές Υπηρεσίες του κράτους, Γραφείο Ευημερίας, και Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού).

Για την περαιτέρω ενίσχυση της ασφάλειας των παιδιών, η διεύθυνση του σχολείου προχώρησε πρόσφατα σε εγκατάσταση ηλεκτρικής κλειδαριάς που απαιτεί κωδικό πρόσβασης για είσοδο στο κτίριο.

Με τη νέα σχολική χρονιά (Σεπτέμβριος 2018) η τάξη των παιδιών ηλικίας 2-3 χρονών έχει ανακαινισθεί και επεκταθεί.

Η εξωτερική αυλή είναι πλήρως καλυμμένη με δάπεδο ασφαλείας και τα παιγνίδια επιλεγμένα με στόχο την μέγιστη ασφάλεια των παιδιών. Η αυλή προσφέρεται για ελεύθερο και δημιουργικό παιγνίδι την ώρα που τα παιδιά απολαμβάνουν τον ελεύθερό τους χρόνο!

Το νηπιαγωγείο διαθέτει μεγάλες, φωτεινές, ηλιόλουστες αίθουσες, όμορφα διακοσμημένες με χαρούμενα χρώματα, ζωγραφιές και ειδικές γωνιές παιχνιδιού και μάθησης.
Εκείνο όμως που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι ότι προσφέρει μια ζεστή αγκαλιά, αγάπη και χαρά στους μικρούς μας φίλους.

Ξέρετε γιατί το νηπιαγωγείο μας ονομάστηκε έτσι;

Γιατί κυριότερο μέλημά μας είναι τα παιδιά που φοιτούν στο νηπιαγωγείο μας να νιώθουν χαρούμενα κι ευτυχισμένα!!

Τα τμήματά μας

Στο νηπιαγωγείο μας λειτουργούν τα ακόλουθα τμήματα:

ΤΜΗΜΑΤΑ ΗΛΙΚΙΕΣ
Τάξη Πράσινη
  • Με παιδιά ηλικίας 2 μέχρι 3 χρόνων.
Τάξη Μοβ
  • Με παιδιά ηλικίας 3 μέχρι 4 χρόνων.
Τάξη Μπλε
  • Με παιδιά ηλικίας 4 μέχρι 5 χρόνων.
Τάξη Προδημοτική
  • Με παιδιά ηλικίας 5 χρόνων και άνω. Μετά την πρόσφατη ψήφιση της νομοθεσίας κάποια παιδιά ίσως χρειαστεί να επαναλάβουν την Προδημοτική τάξη δύο φορές. Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού (Υ.Π.Π.) έχει αναπτύξει ενα εργαλείο υπολογισμού της σχολικής χρονιάς, κατά την οποία το παιδί θα πρέπει να φοιτήσει στην υποχρεωτική προδημοτική εκπαίδευση, στην Προδημοτική τάξη και στην Α΄ τάξη. Για περαιτέρω πληροφορίες πατήστε στον πιο κάτω σύνδεσμο. Να διευκρινήσουμε οτι η Προδημοτική μας τάξη είναι εγκεκριμένη απο το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.